.
SILA GUNA PELAYAR WEB MOZILA 3.5 KE ATAS UNTUK MENDAPAT RESOLUSI YANG TERBAIK

KEHEBATAN TERSEMBUNYI RAJA PENAWAR

SATU BIJI KAPSUL RAJA PENAWAR INI DAPAT MENGESAN PENYAKIT DALAM BADAN KITA TANPA MENGGUNAKAN ALAT CANGGIH DI HOSPITAL. RAJA PENAWAR INI SANGAT HEBAT!!!


Rabu, 18 Ogos 2010

PSIORIRIS-PENYAKIT KULIT KRITIKAL(PUAN JAMILAH)

NAMA: PUAN JAMILAH BT ABDUL KADIR
UMUR : 46 TAHUN
ALAMAT : JEMJAROM,KUALA LANGAT SELANGOR
PENYAKIT : PSORIARISIS(LEBIH 10 TAHUN), KULIT BENGKAK, RUAM KERAS, BERSISIK, MENGGELUPAS(MULA DARI TEGKKAK, SIKU, LUTUT, SENDI JARI KAKI & TANGAN DAN SEDIKIT GATAL)
RAWATAN : SNE 8 BIJI SEHARI & SAPU(SELAMA 2 BULAN) KULIT MENJADI BAIKNEGETIF DARI PENYAIT KULIT INI, PUAN JAMILAH MENGATAKAN KULIT XCANTIK, XDAPAT PERGI KEMANA-MANA KERANA MALU, MASAK PON XLALU NAK MAKAN KERANA KULIT SELALU GUGUR.(SISIK MACAM SISIK IKAN)MALU UNTUK BERJUMPA ORANG KERANA SISIK SENTIASA JATUH KEBAWAH.
DOKTOR PAKAR JUGA MENGATAKAN PENYAKIT INI TIADA UBAT DAN HANYAL BOLEH MENGAWAL SAHAJA
SUDAH BANYAK UBAT YANG DICUBA. SEMUA UBAT TIDAK BERJAYA MALAS MEMBERI KESAN BURUK KEPADA PUAN JAMILAH. SALAH SEORANG KAWAN JAMILAH MENAWARKAN RAJA PENAWAR SNE. PUAN JAMILAH SANGGUP MENGELUARKAN DUIT YANG BANYAK UNTUK MEMBELI SNE KERANA BELIAU PERCAYA KEAJAIBAN SNE INI... SEKRANG KULIT PUAN JAMILAH MAKIN LICIN DAN MENDAPAT AWEKS MUDA. SANGGUP KELUAR RM1000 SEBULAN BAGI MEMBERI KESELESAAN DIRI SUPAYA SENTIASA SIHAT. PUAN JAMILAH JUGA TIDAK MAKAN UBAT HOSPITAL PAKAR. BELIAU LEBIH PERCAYA KEPADA SNE YANG SANGAT TERBAIK UNTUK DIRINYA.. DIA SANGAT PERCAYA KEPADA SNE. SNE INI BUKAN UBAT TAPI PERMAKANAN(SUPLEMENT) SAHAJA DAN PERLU MAKAN SAHAJA..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...